Kvalitet, profesjonalitet og godt samarbeid gir gode resultater på Haslum Elvepark

Langs Øverlandselven ligger Haslum Elvepark. Prosjektet består av 79 leiligheter fordelt på tre punkthus og 24 rekkehus. Nå står prosjektet ferdig, og overleveringen er gjennomført.

Tverrfaglig kompetanse på Haslum Elvepark

Vedal Utvikling (VU) har sin spisskompetanse i eiendomsprosjektets tidligfase. I dette prosjektet gikk VU inn på eiersiden sammen med flere profesjonelle eiendomsinvestorer. Sammen dannet de Neslia Utvikling AS som har vært kunde og byggherre i prosjektet. I gjennomføringen har VU hatt rollen som eier-/byggherreansvarlig og fulgt prosjektet fra konsept- og prosjektutvikling til nøkkelferdige bygg. Vedal Entreprenør har vært ansvarlig for gjennomføring av totalentreprise i samarbeid med byggherre og Alliance Arkitekter.

Aktuelt -

Langsiktige og varige løsninger

– Den idylliske Øverlandselven ble sperret av skjemmende, industriell bygningsmasse. I tillegg til de naturskjønne omgivelsene hadde området stort potensiale med sentral plassering til offentlig infrastruktur og Kolsåsbanen. Vi ønsket å utforme et prosjekt som virkelig ga noe tilbake til omgivelsene, sier Christopher Huun, BH-representant, Vedal Utvikling.

Alliance arkitekter har tegnet moderne og lettstelte leiligheter i ulike størrelser, og familievennlige rekkehus. Graden av kvalitet og langsiktige, varige løsninger gjenspeiles i hele prosjektet. Tett dialog med de omkringliggende naboene og premissgivere i kommunen har vært avgjørende for å finne gode løsninger som fungerer for alle.

Vi ønsket å utforme et prosjekt som virkelig ga noe tilbake til omgivelsene.

Christopher HuunBH-representant, Vedal Utvikling

Godt samarbeid i alle ledd

Vedal har tidligere lite erfaring med oppføring av små trehus. Vi ser for øvrig at rekkehus ofte er ønsket inn i nye reguleringsplaner, også på sentrale tomter. Det gir et mer variert tilbud, noe som er viktig særlig i større boligprosjekter. Det var vesentlig for Vedal å knytte til seg en leverandør med rett ekspertise, og sammen med Moment Bolig har vi utviklet og gjennomført 24 rekkehus som tilfører prosjektet en ytterligere dimensjon og ønsket bokvalitet.

Aktuelt -

– Det har vært svært godt samarbeid i alle ledd i organisasjonen, og ikke minst med byggherre. Dette har bidratt til at vi har hatt gode tilpasningsprosesser underveis. Et prosjekt går aldri kun på skinner. Men; når alle parter er løsningsorienterte, kommer man styrket ut av utfordringene man møter på, sier Synne Sveipe, prosjektleder fra Vedal Entreprenør.

Det har vært svært godt samarbeid i alle ledd i organisasjonen, og ikke minst med byggherre.

Synne SveipeProsjektleder, Vedal Entreprenør

Overlevering med null feil

Profesjonaliteten og kvaliteten i alle ledd gjenspeiles når vi nå er ferdig med overleveringene. Alle leilighetene ble overlevert med null feil. Rekkehusene er også overlevert, med syv registrerte punkter på 24 rekkehus.

– Prosessen fra første spadetak til ferdig bygg har tatt 22 måneder. Det er alltid vemodig når et prosjekt går mot slutten, og prosjektteamet splittes opp. Men mest av alt er det veldig godt å kunne levere fra seg et prosjekt man er stolt av, avslutter prosjektlederen.

Interessert i å jobbe i Vedal? Se våre ledige stillinger her

Aktuelt -