Jobb i Vedal

Vi leter etter deg som tenker langsiktig, er ansvarsbevisst, kundefokusert, respektfull og liker å samarbeide med andre. Det er vårt verdigrunnlag som alle våre medarbeidere jobber etter.

Som ansatt hos oss vil du være involvert i en rekke store bygg- og utviklingsprosjekter på Østlandet, både på bolig- og næringssiden. Vi har en av de mest spennende prosjektporteføljene i bransjen og står blant annet bak prosjektering og gjennomføring av Barcode, Bispevika og Økern Portal, i tillegg til en rekke andre bygg. Det er vi stolte av.

Vedal har som mål å være best på utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter. For å nå denne målsettingen har Vedal organisert seg så man innehar spisskompetanse innenfor hvert felt. Vedal består av Vedal Utvikling, Vedal Prosjekt og Vedal Entreprenør. Samarbeidet mellom selskapene er tett og skaper et konkurransefortrinn i bransjen. I Vedal vil du få tverrfaglige utfordringer, en fleksibel arbeidshverdag, gode utviklingsmuligheter og et hyggelig arbeidsmiljø med kunnskapsrike kollegaer.

Som ansatt har du i tillegg mulighet til å kjøpe aksjer i Vedal Eiendomspartner, et selskap eiet av de ansatte i Vedal.