Ledig stilling: Åpen søknad

Har du spørsmål
om denne stillingen?

Kontakt:
Ingrid Sogn Lien
Tlf: +47 958 94 038

eller

Lene Lamark
Tlf: +47 406 39 024

Send oss en åpen søknad!

I Vedal er vi alltid på jakt etter nye talenter, både deg som er nyutdannet eller mer erfaren. Dersom du tror du er riktig for oss, men ikke finner ekspertisen din i listen over ledige stillinger vil vi fortsatt gjerne høre fra deg.

Vår viktigste ressurs er våre dyktige og ansvarsbevisste medarbeidere. Det er de som er kjernen i virksomheten vår og som sørger for at vi leverer de beste resultatene. For å trives i Vedal tror vi det er viktig at du kjenner deg igjen i verdigrunnlaget vårt.

Verdiene er det vi strekker oss etter hver dag. De kjennetegner hvem vi er og det vi gjør.

Langsiktig. Langsiktige relasjoner skal alltid lønne seg. Vi skal levere kvalitet i dag, og samtidig tenke flere prosjekter frem i tid. Gode leveranser sitter i detaljene og byggene våre skal stå i mange år. Derfor tar vi aldri snarveier og ansetter kun de skarpeste hodene for å levere de beste resultatene.

Ansvarsbevisst. Når vi overrekker nøklene til byggeier skal vi være sikre på at vi har gjort det vi kan for å skape en prosess og et bygg som lever opp til kundens forventninger. Våre råd skal alltid kunne etterprøves.

Kundefokusert. Kunden står alltid i sentrum, enten det er snakk om sluttbruker eller oppdragsgiver – vi gjør det vi kan for å nå målene vi har satt. Hos oss skal kunden føle seg trygg på at vi forvalter lommeboken som om den var vår egen. Dette påvirker hvordan vi planlegger og gjennomfører prosjekter.

Samarbeidsorientert. Å være samarbeidsorientert i Vedal betyr å skreddersy team og løsninger som gir det beste resultatet. Ingen prosjekter er like og det er heller ikke menneskene vi jobber for eller med. Vi er pådrivere for å finne de gode løsningene og vet at det avhenger av måten vi jobber sammen på.

Respektfull. Når vi behandler kunder, samarbeidspartnere og kollegaer med respekt, skaper vi de beste forutsetningene for et vellykket prosjekt.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad med CV og vitnemål.

Les mer om Vedal her