Ledig stilling: Prosjekteringsleder

Har du spørsmål
om denne stillingen?

Kontakt:
Ingrid Sogn Lien
Tlf: +47 958 94 038

eller

Lene Lamark
Tlf: +47 406 39 024

Vil du være med å lede noen av Østlandets mest spennende byggeprosjekter?

Vi leter etter flere strukturerte prosjekteringsledere med god faglig forståelse.

Vedal er en totalleverandør med solid og tverrfaglig kompetanse innenfor utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendomsprosjekter. I løpet av de siste 30 årene har vi vokst til å bli en av landets største bygg- og eiendomsbedrifter, og i tett samarbeid med våre kunder legger vi stor vekt på å tilpasse oss hvert enkelt prosjekt.

Vår visjon er å være ledende på utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter. I et typisk Vedal-prosjekt er det mange mennesker og bedrifter som jobber sammen. Nøkkelen til et vellykket resultat er godt samarbeid, og din jobb som prosjekteringsleder er avgjørende. Vi trenger deg som er god til å koordinere, både internt hos oss, med kunden og våre leverandører.

Det er også viktig at du har kompetanse om satsingsområdene våre, HMS og bærekraft. Du setter sikkerhet først og sørger for at alle som jobber med oss får trygge arbeidsdager. I tillegg har du et blikk for hvilke krav og grep som er nødvendige for å gjennomføre et prosjekt på en bærekraftig måte.

Som prosjekteringsleder vil du i tillegg få ansvar for å …
  • planlegge og styre byggeprosjekter i tidlig fase.
  • planlegge og styre detaljprosjektering.
  • etablere og lede tverrfaglige prosjekterings- og prosjektutviklingsgrupper.
  • sørge for god flyt i arbeidsprosessene med prosjektleder og ansvarlig søker.
  • holde kartleggingsmøter med kunden om prosjektplaner og budsjett.
  • være en kunnskapsrik sparringspartner for prosjektorganisasjonen rundt tekniske løsninger, lover og forskrifter.

Fordi du blir Vedals ansikt utad i møte med kunder, leverandører og myndigheter er det viktig at du kjenner deg igjen i verdigrunnlaget vårt om å tenke langsiktig og å være ansvarsbevisst, kundefokusert, samarbeidsorientert og respektfull. Du kan lese mer om verdiene våre her.

Hvilke personlige egenskaper bør du ha?

Vi ønsker at du er fokusert og strukturert i måten du jobber på og at du klarer å se det store bildet, samtidig som du er opptatt av de små detaljene i et byggeprosjekt. Med så mange ulike mennesker i ett prosjekt må du være glad i å samarbeide med andre, og du må klare å spille teamet ditt sterkt, selv når dere er uenige. Du liker å lede og har oversikt over de fleste bransjerelevante fagene – på den måten kan du både forstå og bidra til å løse de ulike utfordringene som oppstår. Det er du som ser sammenhengene og konsekvensene før de oppstår ute på byggeplassen.

Hva slags erfaring har du fra før?
  • Du har jobbet i entreprenørbransjen eller med rådgivningsvirksomhet i flere år
  • Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør
  • Du har annen relevant erfaring

Hva får du som ansatt hos oss?

Vår viktigste ressurs er våre dyktige ansatte. Det er de som er kjernen i virksomheten vår og som sørger for at vi leverer de beste resultatene. Derfor tilbyr vi egne kurs og opplæringsprogrammer som gir hver enkelt medarbeider mulighet til å utvikle seg faglig.

I Vedal får du i tillegg gode lønns- og ansettelsesbetingelser, arbeide på tverrfaglige prosjekter, en fleksibel arbeidshverdag, gode pensjons- og forsikringsordninger og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil også få mulighet til å bli med på idrettsaktiviteter, delta på sosiale arrangementer og du vil få tilgang til våre fine bedriftsleiligheter.

Les mer om Vedal her